2022-HERO-Revalidatietechniek

Medische Hulpmiddelen

Reade heeft een afdeling Medische hulpmiddelen. Deze afdeling maakt aanpassingen en hulpmiddelen op maat. Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat de zelfstandigheid van onze cliënten toeneemt.

Bij Medische hulpmiddelen kan je terecht voor vragen en advies. De revalidatietechnici werken nauw samen met behandelaren, ergotherapeuten en revalidatieartsen van Reade. We ontwikkelen in afstemming met jou en de zorgprofessionals een maatwerk aanpassing, die bij jouw wensen en behoefte aansluit. Je vindt ons op de locatie Overtoom in het souterrain (-1).

Reade overtoom revalidatie reumazorg

Overtoom

Amsterdam

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?