Keuzehulp voor naasten van mensen met hersenbeschadiging (NAH)

Hersenbeschadiging (NAH) heeft grote invloed op de gezondheid van de cliënt en ook op die van hun partner of naaste. De partner kan mantelzorger worden, zelfs als er geen directe zorg nodig is. Gedragsveranderingen bij de cliënt vragen aanpassing van de partner, en beide krijgen een nieuwe rol in hun relatie of gezin.

Het Care4carer-onderzoek, onderdeel van het CARE4BRAIN onderzoeksprogramma, laat zien dat partners en naasten vaak hulp nodig hebben in deze situatie. Het Care4carer-project* heeft iets gemaakt om hen te helpen: een keuzehulp.

De keuzehulp helpt jou als naaste

Vul de keuzehulp in. Deze bestaat uit verschillende vragen. Het kost je ongeveer 5 minuten. Daarna helpt de keuzehulp je naar de juiste beschikbare informatie, hulp en ondersteuning op maat.

*Het Care4carer-project is in samenwerking met Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht (samenwerking UMC Utrecht en De Hoogstraat Revalidatie), Expertisecentrum Hersenletsel Limburg, Hersenletsel.nl, Maastricht University en gesubsidieerd door ZonMw.

Schermafbeelding 2023 12 11 om 10 38 01

Lees het verhaal van Laura Overste (51). Zij doet mee aan het caregiver-mediated exercise programma. Het koppel oefent dagelijks intensief buiten het fysio- en ergotherapieprogramma om.

Zorgprofessionals

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?