Ervaringsdeskundigen 2

Ervaringsdeskundigen

Sinds 2010 zet Reade ervaringsdeskundigen in binnen de revalidatie. Eerst was dit een sprong in het diepe, maar inmiddels is deze functie niet meer weg te denken uit de behandeling van onze revalidanten.

Coping en sociale ondersteuning

Coping en sociale ondersteuning zijn belangrijke onderdelen binnen het behandeltraject, daar komt de inzet van de ervaringsdeskundige onder andere van pas.

Even voorstellen

Bij Reade werken momenteel 6 ervaringsdeskundigen. Jiri, Jeannette en Sandra voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Erwin en Martin voor mensen met amputatie(s) en Reda voor mensen met een dwarslaesie. Ieder met een eigen indrukwekkend verhaal en de wil om hun veerkracht over te brengen op de persoon wiens leven onlangs een hele andere wending kreeg.

C039 CD3 F 8904 400 F 8 B9 C 19 E9141 DF911
Op de foto v.l.n.r.: Reda, Sandra, Erwin, Jiri, Jeannette en Martin

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?