Samen beslissen

Samen Beslissen

Kennis over iemands situatie, wensen en behoeften is belangrijk om de zorg te bieden die bij diegene past. Vraag jij altijd door? Vertel jij wat je belangrijk vindt aan bijvoorbeeld jouw arts?

De dialoog tussen de zorggebruiker en de zorgverlener staat centraal in de landelijke campagne ‘Samen Beslissen’. Het is een initiatief van het programma Uitkomstgerichte Zorg. De campagne startte september 2021 en loopt anderhalf jaar. Het doel is om zowel zorggebruiker als zorgverlener, op een laagdrempelige manier bewust te maken van het belang van samen beslissen en hen daarin te ondersteunen met praktische tips.

De campagne sluit heel goed aan bij de visie van Reade. Wij geloven dat een goed en gelijkwaardig gesprek over wat het leven van een persoon de moeite waard maakt, zorgt voor grotere motivatie en een beter resultaat. Reade doet dan ook enthousiast mee aan de campagne ‘Samen Beslissen’.

Gedurende deze campagne zullen we op verschillende manieren en verscheidene plekken aandacht geven aan dit onderwerp.

Jouw eigen ervaring of tips delen? Stuur ons dan een bericht via Marketing&Communicatie@reade.nl.

Klantenservice

Telefonisch zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags. (08.00 - 17.00 uur). Of
stuur ons een e-mail. Wij streven ernaar je mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.
Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?