Samen beslissen

Samen Beslissen

Kennis over iemands situatie, wensen en behoeften is belangrijk om de zorg te bieden die bij diegene past. Vraag jij altijd door? Vertel jij wat je belangrijk vindt aan bijvoorbeeld jouw arts?

De dialoog tussen de zorggebruiker en de zorgverlener staat centraal in de landelijke campagne ‘Samen Beslissen’. Het is een initiatief van het programma Uitkomstgerichte Zorg. De campagne startte september 2021 en loopt anderhalf jaar. Het doel is om zowel zorggebruiker als zorgverlener, op een laagdrempelige manier bewust te maken van het belang van samen beslissen en hen daarin te ondersteunen met praktische tips.

De campagne sluit heel goed aan bij de visie van Reade. Wij geloven dat een goed en gelijkwaardig gesprek over wat het leven van een persoon de moeite waard maakt, zorgt voor grotere motivatie en een beter resultaat. Reade doet dan ook enthousiast mee aan de campagne ‘Samen Beslissen’.

Gedurende deze campagne zullen we op verschillende manieren en verscheidene plekken aandacht geven aan dit onderwerp.

Jouw eigen ervaring of tips delen? Stuur ons dan een bericht via Marketing&Communicatie@reade.nl.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?