Apotheek

Todora studie

De concentratie van tocilizumab in het serum zal worden gemeten tijdens de baseline visite. Elke proefpersoon met een relatief hoge medicijnspiegel (> 15 mg/L) zal via loting in 1 van de 2 studiegroepen worden ingedeeld; de ene helft van de proefpersonen zal het doseringsinterval verlengen naar 1x per 2 weken terwijl de andere helft doorgaat met de standaardbehandeling. Proefpersonen met een lagere concentratie (< 15 mg/L) zullen niet geloot worden en blijven de standaarddosering gebruiken. Proefpersonen zullen binnen de studie 1 jaar worden vervolgd. In totaal zullen er 5 studievisites zullen plaatsvinden op tijdsmomenten 0, 12, 28, 40 en 52 weken.

Ja, deelnemen is mogelijk. Vraag hiervoor een verwijzing via jouw reumatoloog.

De Biobank werkt nauw samen met de onderzoeker van de studie waaraan je deelneemt. Nadat je schriftelijke toestemming hebt gegeven voor het desbetreffende onderzoek wordt er wat extra bloed geprikt. Soms kan ook naar urine gevraagd worden. Deze materialen worden door de Biobank voor een langere periode ingevroren in grote vriezers. Op aanvraag van de onderzoeker kan er materiaal uit de vriezers gehaald worden om extra laboratoriumonderzoek mee te doen. Dit onderzoek kan voor jou leiden tot verbetering van de behandeling waardoor je mogelijk minder klachten ervaart.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?