Reade client behandelaar buiten

IWW-neglect test

In deze studie wordt de meerwaarde van een nieuwe test voor neglect tijdens het lopen bij personen na een beroerte in kaart gebracht

Na een beroerte is neglect een veel voorkomend probleem. Als je neglect hebt, dan merk je vaak niet wat er aan je linker- of rechterkant gebeurt. Daardoor voelt het voor jou alsof deze kant van je omgeving niet bestaat. En alsof deze kant van je lichaam niet bestaat. Kort geleden is er een nieuwe neglect test ontwikkeld op de Interactive Walkway (IWW) om neglect tijdens het lopen in kaart te brengen. De IWW is een 10 meter looppad op de grond met daarop afgebeelde lijnen en vlakken. De IWW neglect test bestaat uit 6 verschillende looptesten met de opdracht tijdens het lopen rekening te houden met de geprojecteerde lijnen en vlakken.

Het doel van dit onderzoek is om de meerwaarde van een nieuwe test voor neglect tijdens het lopen bij personen na een beroerte in kaart te brengen.

Aanvullend aan de standaard neglect behandeling zal tijdens de voor- en nameting van deze behandeling de nieuwe IWW-neglect test worden afgenomen

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?