Reade Academy Visual Thinking Strategies (VTS)

Visual Thinking Strategies is een in Amerika ontwikkelde methodiek waarbij een groep deelnemers kijkt naar kunstobjecten onder leiding van een VTS-gespreksleider.

De vragen die de VTS-gespreksleider stelt stimuleren de deelnemer actief mee te doen aan de discussie. Zo leren de deelnemers nauwkeurig te observeren, te formuleren en te onderbouwen wat ze zien.De deelnemers worden hierdoor uitgedaagd om hun kritisch-analytisch denken direct toe te passen in de praktijk.

Voor wie is de training?

Reade organiseert de training voor zowel beginners als gevorderden. De training is uitermate geschikt voor logopedisten, (neuro)psychologen, therapeuten, (revalidatie)artsen, medische studenten, leraren, activiteiten begeleiders en museummedewerkers.

Geïnteresseerd?

  • Duur: Meerdaagse training
  • Datum: In overleg met de klant, dit betreft een training op aanvraag
  • Locatie: In een trainingsruimte bij Reade (Amsterdam)
  • Kosten: €750,- (excl 21% btw.)

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?