Reade Academy Basistraining Hartfalen

Deze training steekt in op kennis en inzicht over de diagnose hartfalen. Het aantal mensen met hartfalen is de afgelopen jaren fors toegenomen. Als verpleegkundige of verzorgende zie je regelmatig mensen met hartfalen. Dit zal de komende jaren verder toenemen.

Hoe herken je (acuut) hartfalen? Hoe signaleer je achteruitgang en hoe kan je meehelpen voorkomen dat iemand wordt opgenomen? Welke beweeg- en leefstijladviezen geef je iemand met hartfalen? Veel mensen hebben de afgelopen jaren een ICD geïmplanteerd gekregen, wat heeft dit voor gevolgen? Hoe ga je om met situaties waarbij een ICD afgaat of is afgegaan?

De cursus wordt plenair gegeven waar veel ruimte wordt gegeven om praktijkvoorbeelden te bespreken en vragen te stellen. Basiskennis toetsen we aan de hand van een aantal plenaire vragen. Daarnaast wordt vooraf gevraagd welke onderwerpen nog specifiek of extra aan bod moeten komen, zodat de training zoveel mogelijk aansluit aan de behoefte en verwachtingen van de cursisten.

Resultaat na de training

Na het volgen van deze training heb je meer kennis en inzicht over hartfalen. Herken je de signalen beter en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelen op het gebied van hartfalen, zoals de ICD.

Voor wie is deze training?

Verplegend en verzorgend personeel in verpleeghuizen, ziekenhuizen en revalidatie.

Onderwerpen die aan bod komen

  • Functie van het hart
  • Wat is hartfalen? (symptomen, oorzaken)
  • Behandeling van hartfalen
  • Oorzaken van hartfalen
  • Leefregels bij hartfalen
  • Hartfalen en de ICD (inwendige defribilator)
  • Prognose hartfalen
  • Voorbeelden uit de praktijk

Interesse?

Duur training
+/- 2,5 uur

Datum
in overleg met de klant.

Locatie
Trainingsruimte bij Reade (Amsterdam) of
Indien gewenst op locatie (in-company)

Aantal deelnemers
maximaal 20-25 personen

Kosten
€855,- excl 21% btw.
Reistijd en reiskosten gaan op basis van nacalculatie

Dit betreft een training op aanvraag. In overleg kan een aangepast programma samengesteld worden, ook een aantal losse modules is mogelijk.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?