2021 Fotografie Reade Overtoom SJ RE 883 0006

Reade Foundation

Reade Foundation maakt projecten mogelijk die simpelweg niet betaald kunnen worden uit het beschikbare zorgbudget van Reade Revalidatie / Reumatologie.

Om al deze broodnodige extra’s mogelijk te maken, werft de Reade Foundation donateurs en bijdragen van fondsen en bedrijven. De behaalde opbrengsten worden volledig gebruikt om onze projecten te realiseren.
Reade Foundation ondersteunt initiatieven op het gebied van participatie, innovatie, gastvrijheid en educatie. Ook wetenschappelijk onderzoek wordt ondersteund om de zorg continu te kunnen verbeteren. Dit levert professionals van Reade nog meer kennis op bij het bepalen wat de beste behandeling is voor de cliënt. Het gaat immers niet alleen om de zorg van vandaag, maar ook om die van de toekomst.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?