2022 HERO revalidatie reuma behandelaar client crosstrainer

Onze zorgvisie

Vanuit de visie ‘de juiste zorg op de juiste plaats op het juiste moment’ kijken we over de eigen muren heen en werken we optimaal samen, intern én met onze ketenpartners. Gewoonweg omdat we samen nog beter in staat zijn om de beste zorg aan de cliënt te bieden.

Dichtbij als het kan, centraal als het moet

Wij bieden onze zorg zo dicht mogelijk bij de leefomgeving van de cliënt volgens het principe ‘dichtbij als het kan, centraal als het moet.’ Daartoe bieden wij zorg op onze twee hoofdlocaties en in tal van algemene ziekenhuizen, gespecialiseerde kinderdagcentra en scholen voor speciaal onderwijs. Met verzorgings- en verpleeghuizen en GGZ werken wij intensief samen.

Medische zorg én aanvullende diensten

Om de terugkeer naar de eigen leefomgeving zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden we naast onze medische zorg aanvullende diensten en investeren we volop in het verbeteren van alle belevingsaspecten rondom de zorg.

Persoonlijke aandacht

Een belangrijk onderdeel van onze zorg is de persoonlijke aandacht die wij geven aan onze cliënten. Onze behandelingen zijn maatwerk en worden ontwikkeld in nauwe samenspraak met de cliënt en zijn of haar naasten. Ieder mens is immers anders.

Zoveel mogelijk eigen regie

Wij staan als team om de cliënt heen en werken samen vanuit de mogelijkheden naar het hoogst haalbare resultaat. Cliënten hebben daarbij zoveel mogelijk eigen regie. Dit wordt gestimuleerd door de professionals en ondersteund met moderne technologie zoals E-health.

Aan kwaliteit en veiligheid werken

Tot slot werken we systematisch aan de kwaliteit en veiligheid van onze zorg en meten structureel de uitkomsten, zodat we onze resultaten kunnen beoordelen en verantwoorden.

Internationaal wetenschappelijk onderzoek

Op gebied van wetenschappelijk onderzoek onderscheiden wij ons internationaal en werken we zeer intensief samen met onder meer de Amsterdamse academische centra.

Opleidingsinstelling

Reade is een opleidingsinstelling voor onder andere reumatologen, revalidatieartsen en GZ-psychologen. Ook spelen we een belangrijke rol bij de opleiding van huisartsen en de nascholing van zorgprofessionals.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?