O. Manck (Onno)

Physician Assistant (PA)

Avatar_Man

"Ik ben 13 jaar geleden in Reade begonnen als verpleger op de afdeling voor revalidatie na niet aangeboren hersenletsel. Ik heb toen ontdekt dat de revalidatie een mooi specialisme is waarbij de expertise van veel verschillende disciplines bij elkaar komen. Maar ook dat de behandeling lang genoeg duurt om een band met de patiënt te krijgen. Om meer voor de revalidanten te kunnen doen heb ik daarom 8 jaar geleden besloten de opleiding tot Physician Assistant te doen."

"Ik houd van de natuur en wetenschap. Op mijn vrije dagen lees ik graag non-fictie of ga ik de natuur in. Verder kampeer ik graag in bosrijke landen."

Gediplomeerd specialist sinds

2010

Bij Reade sinds

2004

Opleiding(en)

Master Physician Assistant, Inholland, graduate school of health

Werkervaring

Ouderenzorg
Neurorevalidatie

Nevenfuncties

Onderwijs binnen studie geneeskunde en huisartsopleiding, onderwerp: revalidatie

Talen

Nederlands, Engels

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?