MSc M.E. Hemker (Mirjam)

Klinisch seksuoloog

Avatar Vrouw

“Mijn hart als seksuoloog ligt bij de revalidatieseksuologie. Ik zie in mijn spreekkamer revalidanten met zeer uiteenlopende diagnoses, van MS tot een dwarslaesie, van Parkinson tot cerebrale parese en van reuma tot niet-aangeboren hersenletsel. Deze mensen hebben met elkaar gemeen dat ze omwille van hun aandoening aanlopen tegen problemen op vlak van seksualiteit. Ik ervaar het als ontzettend mooi en betekenisvol als ik hen op weg kan helpen naar een grotere mate van seksueel welzijn. Aandacht voor seksuele gezondheid bij (chronische) ziekte is mijns inziens essentieel voor kwaliteit van leven en ik zet mij graag in voor een betere bespreekbaarheid van seksualiteit in de spreekkamers van artsen, psychologen, maatschappelijk werkers, fysiotherapeuten en alle andere disciplines binnen de gezondheidszorg.”

Gediplomeerd specialist sinds

2021

Bij Reade sinds

2021

Opleiding(en)

Master seksuologie (KU Leuven), Postgraduaat Klinische Seksuologie (Universitair Ziekenhuis Leuven), stages bij revalidatiecentra De Hoogstraat (Utrecht) en Basalt (Den Haag)

Lidmaatschappen

Geregistreerd als klinisch seksuoloog bij de Vlaamse Vereniging voor Seksuologie (VVS), lid van de Nederlandse Vereniging voor Seksuologie (NVVS)

Talen

Nederlands, Engels

Klantenservice

Telefonisch zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags. (08.00 - 17.00 uur). Of
stuur ons een e-mail. Wij streven ernaar je mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.
Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?