T. Oude Ophuis (Trees)

Physician Assistant (PA)

Portretten Reade december 159

"Ik werk sinds 2010 bij Reade. Al snel kreeg ik de kans om de opleiding Physician Assistant (PA) te gaan volgen. Een kans die ik heb gegrepen en sindsdien werk ik met veel plezier als PA met cliënten die chronische klachten aan het bewegingsapparaat hebben, door bijvoorbeeld reumatoïde artritis of artrose, maar ook door chronisch onverklaarde klachten."

"Wat ik heel leuk vind aan mijn vak is de intensieve samenwerking met revalidatieartsen, maar ook andere vakgebieden zoals handchirurgie en reumatologie en de paramedische disciplines en schoen-/instrumentmakers. We kijken samen, in teamverband, of we de cliënt kunnen helpen met een revalidatie-interventie zoals bijvoorbeeld een medisch-technische oplossing zoals een orthopedische schoen of orthese, een oefenprogramma, ondersteuning bij aanpassing van leefomgeving of het leven met chronische klachten. Geen cliënt is hetzelfde, daarom is het bij Reade elke dag weer een uitdaging om elke cliënt met een juiste behandeling te helpen.''

Gediplomeerd specialist sinds

2015

Bij Reade sinds

2010

Opleiding(en)

Master Physician Assistant, Hogeschool in Holland, Amsterdam (HAN)
Opleiding ergotherapie, Hogeschool van Amsterdam (HvA)

Werkervaring

Rijnlands Revalidatie Centrum, Leiden
LUMC, Leiden

Talen

Nederlands, Engels

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?