L.H. van Orsouw (Ludwine)

Physician Assistant (PA)

2022-Reade-Ludwine-van-Orsouw-staand

Master Physician assistent

"Sinds 2012 ben ik werkzaam als physician assistant op de dwarslaesieafdeling van Reade. Als taakherschikker werk ik zelfstandig en voer ik in de praktijk taken van de revalidatiearts uit. We hebben hierbij een nauwe samenwerking. Mijn uitdaging is om samen met de revalidant te zoeken naar de mogelijkheden om zijn of haar kwaliteit van leven te verbeteren. Soms zit dit in het behalen van kleine doelen en soms in grote veranderingen. Het unieke van de revalidatie vind ik hierbij de multidisciplinaire benadering waarmee we krachten bundelen en elkaar als team kunnen versterken om mensen te helpen. In het zit-adviesteam van Reade komen al deze mooie aspecten van mijn beroep samen."

Gediplomeerd specialist sinds

2012

Bij Reade sinds

2002

Opleiding(en)

Master Physician Assistant, Hogeschool in Holland, Amsterdam

Talen

Nederlands, Engels

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?