Drs. W.J. Achterberg-Warmer (Wendy)

Revalidatiearts

2022-Reade-Wendy-Achterberg-staand

"Revalidatiegeneeskunde is een prachtig vak. Het geeft mij veel voldoening om met mensen ondanks aanwezige beperkingen samen toe te werken naar het meest optimale resultaat. Met veel enthousiasme werk ik dagelijks vooral met dwarslaesiecliënten. De dwarslaesierevalidatie vind ik inhoudelijk een uitdagend specialisme wat zich continu blijft ontwikkelen. Hiernaast vind ik het opbouwen van de vaak langdurige behandelrelaties een mooi aspect. Het is voor mij als arts belangrijk dat cliënten zich gehoord voelen en duidelijke uitleg krijgen zodat we samen een behandelplan kunnen maken."

Gediplomeerd specialist sinds

2012

Bij Reade sinds

2012

Opleiding(en)

OOR AMC, Amsterdam (Reade, NWZ locatie Alkmaar, de Trappenberg)

Nevenfuncties

Voorzitter medisch staf bestuur Reade, betrokken bij dwarslaesieonderzoek binnen Reade, Lid Nederlands Vlaams Dwarslaesie genootschap (NVDG), lid van VRA werkgroep bewegen en sport

Talen

Nederlands, Engels

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?