Drs. T.A.J de Brouwer (Tjeu)

Revalidatiearts

2022-Reade-Tjeu-de-Brouwer-staand

"Als revalidatiearts denk ik graag met de cliënten mee over de mogelijkheden van een revalidatiebehandeling. Het is belangrijk om samen te bekijken hoe en op welke vlakken het functioneren is veranderd en wat het revalidatieteam daarin kan bieden. De hulpvraag van de cliënt is daarin leidend. We proberen de naasten van de cliënt al in een vroeg stadium te betrekken, omdat bij veranderingen in het participeren dit vaak invloed heeft op het hele gezin."

Gediplomeerd specialist sinds

2013

Bij Reade sinds

2013

Opleiding(en)

Revalidatiegeneeskunde, Rijndam Revalidatiecentrum/Erasmus MC, Rotterdam (2009-2012)

Werkervaring

ANIOS neurologie Amphia Ziekenhuis Breda, ANIOS revalidatiegeneeskunde Rijndam Revalidatiecentrum in Franciscus Gasthuis Rotterdam

Nevenfuncties

Bestuurslid Medische staf

Talen

Nederlands, Engels, Spaans

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?