Drs. S. Kerkhof (Stefanie)

Revalidatiearts

Stefanie kerkhof

"Sinds 2014 werk ik als revalidatiearts voor Reade, Centrum voor Revalidatie en Reumatologie en ben ik werkzaam op de netwerklocaties van Reade: 0,5 dag in OLVG locatie Oost en 3 dagen in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (AvL).

Ik heb mijn opleiding tot revalidatiearts in het AMC gevolgd. In OLVG zie ik nu cliënten op de polikliniek, die z.n. ook in poliklinische revalidatiebehandeling komen. Dit zijn vaak cliënten met een neurologische aandoening als multipele sclerose of een beroerte of aandoeningen aan het bewegingsapparaat, maar de diagnoses waarmee cliënten verwezen worden zijn heel divers. In het AvL, zie ik uitsluitend cliënten die voor kanker worden behandeld in het AvL. Soms betreft het een adviserend consult, maar vaak komen mensen in poliklinische revalidatiebehandeling.

Wat mijn vak zo bijzonder maakt is dat je als revalidatiearts niet alleen kijkt naar de ziekte die iemand heeft, maar juist naar de impact die die ziekte op iemand als persoon heeft. Het is heel dankbaar werk mensen te helpen optimaal te kunnen deelnemen aan de maatschappij, ondanks hun ziekte."

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?