Drs. L. van Dijk (Lieseke)

Kinderrevalidatiearts

Lieseke van dijk

"Kinderrevalidatiegeneeskunde is voor mij een inspirerend vakgebied. Een aandoening met beperkingen heeft invloed op lichaam én geest. Zowel bij het kind maar zeker ook op ouders en de rest van het gezin/ familie. Doordat een kind zich altijd ontwikkelt is er dus ook altijd sprake van dynamiek. Het mee kunnen doen in het onderwijs, in de klas is een belangrijk aspect van participatie in de schoolgaande leeftijd. Maar ook meedoen met sport, vrije tijdsbesteding, leren omgaan met leeftijdgenoten en aangaan van vriendschappen is van belang voor de ontwikkeling van een kind. Elke ouder en elk kind heeft daarin zijn eigen verhaal. Door met aandacht naar dat verhaal te luisteren en dat te combineren met mijn medische kennis maak ik een plan op maat. Een hele uitdaging! Gelukkig heb ik een zeer enthousiast team wat actief meedenkt in oplossingen. Samenwerken met onderwijs is daarbij noodzakelijk, uitdagend maar meestal gewoon heel leuk.''

Gediplomeerd specialist sinds

2005

Bij Reade sinds

2005

Opleiding(en)

Opleiding tot revalidatiearts, VUmc, Amsterdam


Opleiding tot revalidatiearts, Heliomare, Wijk aan Zee

Nevenfuncties

Lid sectie Kinderrevalidatie VRA,Lid LOOK
Voorzitter werkgroep kinderrevalidatieartsen Mytylscholen/Passend Onderwijs (KRAMP)
Lid werkgroep nascholing kinderrevalidatieartsen
Lid Stuurgroep keurmerk EKEP

Talen

Nederlands, Engels

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?