Dr. L.A. van de Stadt (Lotte)

Reumatoloog

Avatar Vrouw

Ons vak is enorm veelzijdig. Enerzijds is er de immunologische kant van reumatische ziekte, anderzijds de leer van het bewegingsapparaat. Dit maakt het vak interessant en boeiend. Daarnaast zijn er tegenwoordig zo veel mogelijkheden om reumatische ziekten te behandelen, dat je vaak echt wat kan doen. Dat maakt het ook bevredigend. Het liefst stuur ik mensen natuurlijk naar huis zonder ziekte, maar als je dan een chronische ziekte moet hebben, dan wel het liefst met zo min mogelijk last daarvan. Mijn eigen voorliefde voor bewegen en actief in het leven staan is daarbij een drijfveer om mensen met een reumatische ziekte ook weer in beweging te krijgen en hun de regie over hun eigen leven te helpen behouden, ondanks hun ziekte.

Gediplomeerd specialist sinds

01-01-2020

Bij Reade sinds

01-11-2022

Opleiding(en)

Geneeskunde aan de UvA. Specialisatie tot reumatoloog aan VUMC

Werkervaring

01-01-2020 tot 01-11-2022 Reumatoloog in LUMC

Talen

Nederlands

Engels

Promotie

Development of Rheumatoid Arthritis: Preclinical Biomarkers and Prediction. Reade, Sanquin research en VUMC. Afgerond In 2013

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?