Drs. F.P. Bos (Foskea)

Revalidatiearts

Avatar Vrouw

"Al heel vroeg in mijn studie geneeskunde wilde ik revalidatiearts worden. Ik was in aanraking gekomen met revalidatiegeneeskunde tijdens het eerste jaar van mijn studie. Wat mij opviel is dat de revalidatiearts kijkt naar de persoon achter de ziekte of aandoening die iemand heeft. Het gaat namelijk niet alleen om het behandelen van ziekte zelf maar ook om de gevolgen van ziekte op iemands persoonlijke leven, zeker als een ziekte of aandoening niet volledig te genezen is. Ik ben nu ruim 10 jaar al werkzaam als revalidatiearts en de aandacht hiervoor blijft het meest bijzondere aan mijn vak."

Gediplomeerd specialist sinds

2006

Bij Reade sinds

2007

Opleiding(en)

Circuit RCA, Trappenberg, MCA opleiders: Wiggerts, Heijnen en Bakker

Werkervaring

Westfriesgasthuis, Hoorn
Sint Lucas Andreasziekenhuis, Amsterdam

Nevenfuncties

Bestuurslid Nerass (Nederlandse vereniging voor reumachirurgie)

Talen

Nederlands, Engels,Frans

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?