Drs. F.J. Rovers (Freek)

Revalidatiearts

2022-Reade-Freek-Rovers-staand

"Het mooie en uitdagende van de revalidatiegeneeskunde is om samen te streven naar het hoogst haalbare. Belangrijk dat dit gedaan wordt naar aanleiding van iemands hulpvraag. Wij kunnen onze kennis en kunde inzetten om tot de kern van een probleem te komen, waarbij ik het essentieel vind dat dit vervolgens op een goede, open en heldere manier wordt besproken. Zo komen we samen tot een weloverwogen en een bij iemands situatie passend plan van aanpak."

Gediplomeerd specialist sinds

2021

Bij Reade sinds

2021

Opleiding(en)

2007-2010 Gezondheidswetenschappen (VU). 2010-2016 Geneeskunde (VU). 2017-2021 arts in opleiding tot specialist (revalidatiegeneeskunde), AMC

Werkervaring

In periode 2016-2021: Ziekenhuis Amstelland, Reade locatie Overtoom, Noordwest Ziekenhuisgroep locatie Alkmaar, Merem

Nevenfuncties

Lid Werkgroep Hulpmiddelen van Vereniging van Revalidatieartsen (VRA)

Talen

Nederlands, Engels

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?