Drs. D.A.A.J.H. Fonteijn (Dafrann)

Revalidatiearts

2022-Reade-Dafrann-Fonteijn-staand

"Na 10 jaar met veel plezier gewerkt te hebben als revalidatiearts in Ziekenhuis Amstelland werk ik nu 4 jaar in de kliniek NAH en bij het cardio-revalidatieteam op locatie Overtoom."

"Ik houd van mensen, de persoon achter de klachten/beperkingen. Dit maakt mij nieuwsgierig, alert, creatief. Het werken in een team, samen met gedreven therapeuten, een cliënt begeleiden geeft mij voldoening. Ik hou ervan te sparren met therapeuten hoe we de cliënt zo optimaal mogelijk kunnen begeleiden. Creativiteit triggert mij hierbij. Ik wil graag een luisterende, betrokken, kundige dokter zijn die eerlijk zegt wat wel/niet mogelijk is in de behandeling. Mijn rol is tevens coachende naar de cliënt maar ook naar het behandelteam. Dat schept wederzijds reëel verwachtingen en uiteindelijk een tevreden cliënt en een tevreden dokter. Ik kan er trots op zijn dat een cliënt na bijv. hersenletsel, beroerte of cardiaal probleem weer zijn/haar leven kan oppakken. Vaak ziet dit leven er wel anders uit dan voorheen maar is het niet minder mooi."

"Ik vind het leuk om onderwijs te geven, workshops te organiseren en ons vak en mijn organisatie te vertegenwoordigen. Netwerken is 1 van mijn sterke punten. Ik zie het als een uitdaging en kans om het netwerk van behandelaren buiten ons eigen centrum meer te betrekken bij de zorg van onze revalidanten."

Gediplomeerd specialist sinds

2008

Bij Reade sinds

2008

Opleiding(en)

Opleiding tot revalidatiearts, AMC, Amsterdam


Opleiding tot revalidatiearts, Reade, Amsterdam


Opleiding tot revalidatiearts, Slotervaart ziekenhuis, Amsterdam

Talen

Nederlands, Engels

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?