Drs. A.V.R. van Reuler (Vera)

Revalidatiearts, Arts in opleiding tot specialist revalidatiegeneeskunde (AIOS)

2022-Reade-Vera-van-Reuler-staand

"Ik ben Vera van Reuler en in opleiding tot revalidatiearts. En met veel plezier leer ik elke week nieuwe dingen binnen dit mooie vak, zowel inhoudelijk als communicatief. Dit alles om een goede revalidatiearts te worden, want ik wil een revalidatiearts worden die een revalidant en zijn naasten kan bijstaan tijdens moeilijke en uitdagende fasen in zijn of haar leven. En die kan aansluiten bij vragen die er echt toe doen in het leven van de revalidant. Mijn persoonlijke interesse gaan uit naar sport en bewegen binnen de revalidatie en bezig zijn met onderwijs."

Gediplomeerd specialist sinds:

2016

Bij Reade sinds:

2018

Opleiding(en)

Geneeskunde

Werkervaring

Arts-assistent niet in opleiding tot specialist (ANIOS) neurologie (Diakonessenhuis Utrecht) en ANIOS revalidatie (Hoogstraat Utrecht)

Talen

Nederlands, Engels

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?