Drs. A. Kretova (Anna)

Onderzoeker, Diëtist-onderzoeker

2022-Reade-Anna-Kretova-staand

"Met leefstijl en voeding kunnen we niet allen veel gezondheidsproblemen voorkomen. We komen er steeds meer achter dat we voeding en leefstijl kunnen en moeten gebruiken om veel van de moderne chronische ziektes optimaal te behandelen. Mijn interesse gaat uit naar het gericht inzetten van leefstijl en met name voeding als onderdeel van behandeling bij diverse chronische aandoeningen. Sinds 2019 ben ik betrokken bij het Plants for Joints onderzoek van Reade, een leefstijlprogramma bij mensen met reuma en artrose en doe ik nu onderzoek naar het effect van een onbewerkt plantaardig voedingspatroon bij mensen met jicht en overgewicht. Ook begeleid ik cliënten met hartklachten en reumatische aandoeningen die bij Reade een revalidatietraject volgen."

Gediplomeerd specialist sinds

2021

Bij Reade sinds

2019

Opleiding

Voeding en Diëtetiek Haagse Hogeschool

Nevenfuncties

Secretaris Physicians Assiciation for Nutrition Nederland (PAN Nederland), lid Nederlandse Werkgroep Diëtisten Cardiologie (NWDC), lid Beroepenveldcommissie opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool

Talen

Nederlands
Engels
Russisch

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?