Dr. W.H. Bos (Wouter)

Reumatoloog

Reade portretten februari 2017 156

Als Reumatoloog heb je veel mogelijkheden om patiënten goed te behandelen. Dit kan bij sommige patiënten met medicatie, maar anderen kun je met een gericht advies al een stukje verder helpen. Het echt van waarde kunnen zijn voor de patiënt, dat is wat ik leuk vind aan het vak. Mijn doel is om patiënten meer inzicht te geven in hun ziekte en hen daarmee meer eigen regie te geven. Naast een open manier van communiceren is de ReumaMeter* app, die ik namens Reade heb mogen ontwikkelen, hierin een goede ondersteuning. Hiermee kunnen reumapatiënten thuis hun reuma activiteit bijhouden om zo meer grip op hun aandoening te krijgen.'' 'Racefietsen is mijn grote passie en is de manier voor mij om de indrukken van de dag een plekje te geven. Door de weeks op en neer naar het werk (18 km enkele reis), en in het weekend een grote ronde. Tijd met mijn gezin vind ik erg belangrijk, sinds eind 2016 ben ik de trotse vader van een prachtige zoon en sinds 2019 ook van een prachtige dochter.

*ReumaMeter heet sinds 2021 de MijnGezondheid app.

Gediplomeerd specialist sinds

2014

Bij Reade sinds

2014

Opleiding(en)

Reumatologie, VUmc, Amsterdam

Promotie

Towards primary prevention of rheumatoid arthritis (2009)

Nevenfuncties

Polikliniek Uithoorn Waterlinie

Talen

Nederlands, Engels

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?