Dr. med. N. Duru (Nurten)

Reumatoloog

2022-Reade-Nurten-Duru-staand

"Door mijn interesse in de immunologie ben ik bij de reumatologie terecht gekomen. We hebben te maken met de wat zeldzamere aandoeningen. Niet altijd is de diagnose snel en even duidelijk. Net als puzzelen gaat het stuk voor stuk; dat maakt het uitdagend. Het vergt tijd van alle beide de kanten, arts en patiënt. Stuk voor stuk werk je aan de diagnose en aan de behandeling. Het is een groeiend en boeiend vak in alle opzichten. Het therapeutische arsenaal wordt steeds groter, je kan tegenwoordig veel meer bieden. Graag ben ik bezig met beeldvorming en zo doende is mijn specialisatie de echografie geworden 'seeing is believing'. Je ziet en begrijpt waar de pijn/het probleem vandaan komt en je kan ook direct interveniëren. Verder ben ik echografie opleider in Reade."

Gediplomeerd specialist sinds

2012

Bij Reade sinds

2012

Opleiding(en)

Katholisches Klinikum in Mainz, MMC in Amersfoort, UMC in Utrecht

Promotie

Klinisch latente bakterielle Arthritis bei Kinderen und Jugendlichen (2005)

Nevenfuncties

IRON lid (echografie)

Talen

Nederlands, Duits, Engels, Turks

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?