Dr. K Dolman (Koert)

Kinderreumatoloog

Kdolman

"In de kindergeneeskunde staat voor mij het contact met kinderen centraal. Met de ouders vorm ik een team en nemen we samen beslissingen. Het is belangrijk om goede uitleg te geven alsook vragen te beantwoorden. Binnen de kindergeneeskunde heb ik mij gespecialiseerd in gewrichtsaandoeningen. Daarnaast neem ik deel aan wetenschappelijk onderzoek en besteed ik veel tijd aan de opleiding van co-assistenten en arts-assistenten. Dat is een prachtige, dankbare taak die mij zelf ook scherp houdt en een investering is in de toekomst van de kindergeneeskunde."

Gediplomeerd specialist sinds

2001

Bij Reade sinds

2004

Opleiding(en)

Studie geneeskunde VU, Amsterdam. Opleiding kindergeneeskunde, Wilhelmina Kinderziekenhuis, Utrecht. Fellowship kinderreumatologie/immunologie, Emma Kinderziekenhuis/AMC, Amsterdam.

Werkervaring

Wilhelmina Kinderziekenhuis, Utrecht. Sint Antonius Ziekenhuis, Nieuwegein. Royal Free Hospital, London, UK. Emma Kinderziekenhuis/AMC, Amsterdam. Sint Lucas Andreas Ziekenhuis, Amsterdam. Dr. Jan van Breemen Instituut, Amsterdam. OLVG, Amsterdam. Reade, Amsterdam.

Promotie

1993 Universiteit van Amsterdam

Nevenfuncties

Instructeur Advanced Pediatric Life Support (APLS)-cursus en Neonatal Life Support (NLS)-cursus

Talen

Nederlands, Engels.

Klantenservice

Telefonisch zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags. (08.00 - 17.00 uur). Of
stuur ons een e-mail. Wij streven ernaar je mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.
Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?