Dr. K Dolman (Koert)

Kinderreumatoloog

Kdolman

"In de kindergeneeskunde staat voor mij het contact met kinderen centraal. Met de ouders vorm ik een team en nemen we samen beslissingen. Het is belangrijk om goede uitleg te geven alsook vragen te beantwoorden. Binnen de kindergeneeskunde heb ik mij gespecialiseerd in gewrichtsaandoeningen. Daarnaast neem ik deel aan wetenschappelijk onderzoek en besteed ik veel tijd aan de opleiding van co-assistenten en arts-assistenten. Dat is een prachtige, dankbare taak die mij zelf ook scherp houdt en een investering is in de toekomst van de kindergeneeskunde."

Gediplomeerd specialist sinds

2001

Bij Reade sinds

2004

Opleiding(en)

Studie geneeskunde VU, Amsterdam. Opleiding kindergeneeskunde, Wilhelmina Kinderziekenhuis, Utrecht. Fellowship kinderreumatologie/immunologie, Emma Kinderziekenhuis/AMC, Amsterdam.

Werkervaring

Wilhelmina Kinderziekenhuis, Utrecht. Sint Antonius Ziekenhuis, Nieuwegein. Royal Free Hospital, London, UK. Emma Kinderziekenhuis/AMC, Amsterdam. Sint Lucas Andreas Ziekenhuis, Amsterdam. Dr. Jan van Breemen Instituut, Amsterdam. OLVG, Amsterdam. Reade, Amsterdam.

Promotie

1993 Universiteit van Amsterdam

Nevenfuncties

Instructeur Advanced Pediatric Life Support (APLS)-cursus en Neonatal Life Support (NLS)-cursus

Talen

Nederlands, Engels.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?