Dr. J.F.M. Holla (Jasmijn)

Onderzoeker, Senior onderzoeker

2022-Reade-Jasmijn-Holla-staand

"Sport, bewegen en een gezonde leefstijl zijn belangrijk voor onze gezondheid en welbevinden, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met mijn onderzoek probeer ik er daarom samen met anderen aan bij te dragen dat iedereen de kans krijgt om in een prettige, stimulerende omgeving mee te doen met passende sport- en beweegactiviteiten, en dat iedereen op maat gesneden ondersteuning krijgt bij leefstijl gerelateerde hulpvragen."

Bij Reade sinds

2006

Opleiding(en)

Academie voor Lichamelijke Opvoeding, Bewegingswetenschappen, Epidemiologie

Werkervaring

Reade en Hogeschool Inholland

Promotie

CHECKing activity limitations in persons with early osteoarthritis of the knee or hip: course, prognosis and underlying mechanisms (2014)

Nevenfuncties

Lector Kracht van Sport en Bewegen bij Hogeschool Inholland

Talen

Nederlands, Engels

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?