B. Fibicher (Brenda)

Verpleegkundigen, Verpleegkundig manager kliniek

2022-Reade-Brenda-Fibicher-staand

Bij Reade is de afgelopen jaren hard gewerkt aan het verbeteren van de positie van de verpleegkundigen. Het is een enorm voorrecht om hier aan te mogen werken. Accountmanager Reade Academy: Leren en ontwikkelen wie loopt daar niet warm voor vanuit de Reade Academy bieden wij scholing vanuit onze expertise en diversiteit. Bestuurslid neuro en revalidatie en voorzitter vakgroep revalidatie de verbinding met de verpleegkindige landelijk en zowel op beleid en politiek niveau de verpleegkundige en de revalidatie positoneren is een grote uitdaging.

Nevenfuncties

Accountmanager Reade Academy: Leren en ontwikkelen, wie loopt daar niet warm voor?! Vanuit de Reade Academy bieden wij scholing vanuit onze expertise en diversiteit.

Bestuurslid neuro en revalidatie

Voorzitter vakgroep revalidatie: Zowel op beleid en politiek niveau de verpleegkundige en de revalidatie positioneren is een grote uitdaging.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?