IMG 0092
PDF

Presentaties NVDG congres 2024

Dankjewel voor je komst naar het NVDG congres. Op deze pagina kun je de PDF bestanden van de presentaties downloaden.

Op 19 en 20 april was het zo ver. We blikken terug op 2 fantastische dagen in Pakhuis de Zwijger. De dagen zaten vol interessante workshops over o.a. de Wim Hof methode, seksuele gezondheid, de nazorgpoli van de toekomst, naastenparticipatie, psychiatrische problematiek en leefstijl. Er waren presentaties over uitdagingen in de zorg, zoals het zorginfarct en de behoefte aan financiële gezonde gezondheidszorg, maar ook over oplossingen door moderne technologie en hoe die in en out of the box gevonden kunnen worden. De onderwerpen waren boeiend, prikkelend, inspirerend, maar ook verbindend.

Heb jij behoefte om alles nog even rustig na te lezen? Dat kan! Download dan de presentaties.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Reade?
Meld je hieronder aan voor de digitale nieuwsbrief van Reade. Je ontvangt dan de digitale nieuwsbrief van Reade maandelijks in je mailbox. Uiteraard kan je jezelf op elk gewenst moment weer afmelden voor deze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?