PDF

Ik ga met weekendverlof

Het weekendverlof is een belangrijk onderdeel van jouw revalidatie. Thuis is de beste oefensituatie, omdat dit de omgeving is waar je naar terugkeert. Thuis ervaar je namelijk of dat wat je hier bij Reade leert ook thuis lukt. Met de onderstaande informatie bereiden we je voor op het weekendverlof.

Met behulp van de checklist maak je samen met de behandelaar een plan over welke activiteiten er geoefend moeten worden. Ook kijken we samen welke hulpmiddelen nodig zijn en wat je verwachten kan van het weekendverlof.

Hulpmiddelen

  • Als je zorghulpmiddelen nodig hebt (bijv. een urinaal), kun je die bij de verpleging lenen.
  • Loophulpmiddelen (bijv. een handstok etc.) zijn te leen via de fysiotherapeut.
  • Als er andere hulpmiddelen nodig zijn bespreekt de ergotherapeut met jou hoe en waar deze vandaan geleend worden.
  • Voor alle geleende hulpmiddelen moet een uitleenformulier ingevuld worden.

Basis huisregels verlof

  • Jouw therapeut of verpleging bespreekt met jou wanneer en hoe lang je met verlof gaat.
  • Op de startdag van het verlof meld je je af bij de verpleging.
  • Schrijf jouw ervaringen tijdens het weekend op een weekendevaluatieformulier die je meekrijgt van de verpleging of ergotherapeut.
  • Zorg dat op de dag van terugkomst uiterlijk om negen uur 's avonds (21.00 uur) bij Reade binnen bent. Meld bij de verpleging dat je er weer bent en lever het ingevulde evaluatieformulier in.

Onverwachte (nood) situaties tijdens het verlof

  • Heb je een vraag over of probleem met jouw gezondheid? Bel dan naar Reade: 020- 2422000 en laat je doorverbinden met de verpleegafdeling (2 of 3). De verpleegkundigen overleggen met jou (en als het nodig is ook met de revalidatiearts), welke acties er genomen kunnen worden.
  • Bel bij een noodsituatie 112.

Goed weekend!

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?