PDF

Wegblijftarief (No show)

Zeg jouw afspraak minimaal 24 uur van tevoren af, zodat wij in de voor jou gereserveerde tijd een andere cliënt kunnen zien. Bij te laat of niet afzeggen, is het mogelijk dat je het wegblijftarief moet betalen. Ook wel no-show-tarief genoemd. Dit is volgens het beleid van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Afspraken moeten minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd.

Doe je dit niet dan is de kans dat je 50,- euro wegblijftarief moet betalen. Dit is volgens het beleid van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Reade verstuurt twee keer een SMS om jou te helpen herinneren aan de komende afspraak. De laatste van deze twee sms-jes wordt 48 uur voor jouw afspraak verzonden. Super handig!

Ontvang je nog geen sms?
Daar is jouw mobiele telefoonnummer en toestemming voor nodig. Regel dit zelf in MijnReade of bij de klantenservice.

Bezwaar wegblijftarief.

Ben je het niet eens bent met de factuur? Neem dan contact op met de klantenservice. Houd het factuurnummer bij de hand.

Klantenservice

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?