Marijke van Wijk

Marijke van Wijk

Marijke: "Al 50 jaar ben ik reuma cliënt. Vier jaar geleden ben ik gevraagd om in de cliëntenraad van Reade te komen, om mensen met reumaklachten en alle cliënten van Reade met diverse aandoeningen te vertegenwoordigen.

Ik heb een verpleegkundige achtergrond en was doktersassistente in een huisartsenpraktijk. In de cliëntenraad heb ik als aandachtsgebied, klachten, zorg en veiligheid, wonen. Jarenlang heb ik in het bestuur gezeten van een reumapatiëntenvereniging. Daar merkte ik dat informatie voor (nieuwe) reumacliënten erg belangrijk is. Dat is de één van de reden van mijn inzet in de cliëntenraad Reade breed.

Zolang mijn gezondheid het toelaat, wil ik mij inzetten voor de cliënten van Reade Jan van Breemen, afdeling reuma en Reade Overtoom, afdeling revalidatie. Hun belangen behartigen in de organisatie en bij de Raad van Bestuur.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?