Khadija Amagir reade cientenraad

Khadija Amagir

Mijn naam is Khadija Amagir, geboren in 1972, moeder van inmiddels twee volwassenen kinderen, woonachtig te Amsterdam en pedagoog van beroep. Sinds een aantal jaren door ziekte geen betaalde baan, maar erg actief als vrijwilliger.

Toen ik ziek werd, was het lang onduidelijk wat de oorzaak was. De reumatoloog van Reade nam mij serieus en kwam met de diagnose fibromyalgie. Hierna heb ik bij Reade een revalidatie traject gevolgd en dankzij dit traject heb ik beter leren omgaan met deze chronische aandoening.

Door mijn eigen ziekte, ervaringen bij Reade en achtergrond, hoop ik een bijdrage te leveren aan een beleid die afgestemd is op de behoeften van de cliënten van Reade.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?