Gijs van den Brink

Gijs van den Brink

In 2013 heb ik een hersenbloeding gehad. Eerst overleven, toen terugkijken, maar nu naar de mogelijkheden kijken. Af en toe is dat best lastig. Nadenken en doen is even een stap terug, denken naar naar de oplossing. Dat gaat nu heel goed.

De client is nummer 1!

In de rol van voorzitter, wil ik de organisatie Reade blijven triggeren, dat de cliënt echt het belangrijkst is in de organisatie.
Als je bij een webshop een artikel besteld wordt het zo aantrekkelijk gemaakt voor de klant. De kunst is dat de zorg ook gaat denken vanuit de cliënt

Waarom een bijdrage willen leveren?
Natuurlijk wil je een bijdrage hebben, sommige mensen beseffen het niet of kunnen het niet (meer). Kijk naar de mogelijkheden! Je mede cliënten kunnen helpen, ook al zijn het kleine dingen.

Wie is Gijs?

Geboren in Friesland, in Groningen gestudeerd (eerst Communicatie en daarna Bedrijfskunde), en daarna in Amsterdam gaan werken. Op het laatst bij Essen in Den Bosch als ‘Lean consultant’, het veranderen van de manier van werken. Vanuit Lean perspectief is de zorg de laatste soort organisatie die kan en moet leren. Daar is nog veel te doen. Ook bij Reade kan ik vanuit mijn oude werk, ervaring en client perspectief naken

Nu ga ik in Amersfoort wonen, in een eigen woning. Na 8 jaar in een zorginstellingen is dit zijn droom. Terug als jezelf zijn.

In Amersfoort ga ik samenwonen met zijn vriendin. Richarda, en met 4 top kinderen, mijn dochter, Mirte, en de drie kinderen van Richarda, Raf, Marit en Liva. Weer lekker genieten met zijn allen.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?