Ellen Uerz Reade clientenraad

Ellen UerzIk ben Ellen Uerz. Ik werk fulltime als bestuurssecretaris bij Vereniging Humanitas.

Als cliënt Reade ben ik in 2020 actief geworden voor de cliëntenraad, omdat ik me sterk wil maken voor het cliëntenperspectief vanuit de humanistische waarden (eigen regie, gelijkwaardigheid, verantwoordelijkheid en vraaggericht werken). ‘Van mens tot mens’, zoals we bij Humanitas zeggen.

Ik zit in het dagelijks bestuur van de cliëntenraad en vindt het interessant en inspirerend om in deze tijden gesprekspartner te zijn van de Raad van Bestuur, met alles wat er speelt in de zorg.

Mijn aandachtsvelden zijn Leefstijl & Voeding, Diversiteit & Inclusie en Innovatie & Wetenschappelijk Onderzoek. Ik hoor graag wat er op dit gebied speelt!

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?