2022 HERO revalidatie voedingsassistente duimomhoog

Jouw mening telt

Hoe ervaar jij onze zorg en dienstverlening? Wij vinden jouw ervaring erg belangrijk! We horen jouw mening graag als die positief is. Maar ook als er verbeterpunten zijn. Dit geeft ons de kans om onze zorg te blijven verbeteren.

Geef je mening
Heb je tips, complimenten of juist een klacht? Geef deze aan ons door. Zo werken we samen aan het doorlopend verbeteren van onze zorg.

Klachtenfunctionaris

Klachten kunnen vaak al snel opgelost worden door in gesprek te gaan. Met de persoon waar de klacht betrekking op heeft of met zijn/ haar leidinggevende. Mocht dat niet leiden tot een oplossing, vul dan de TIP-kaart in.

Of bespreek de klacht met de klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris heeft een bemiddelende rol en kijkt hoe op zo kort mogelijke termijn jouw klacht opgelost wordt.

De klachtenfunctionaris is bereikbaar op werkdagen via telefoonnummer: (020) - 242 2590 en per e-mail: klachten@reade.nl.

Op de laatste vrijdag van de maand vindt er een spreekuur plaats op de locatie Overtoom (tussen 10.00 en 11.00 uur). Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Klacht kenbaar maken

In de klachtenfolder lees je welke mogelijkheden er zijn om jouw klacht kenbaar te maken.

Waarderingen

Revalidatiecheck

Onze cliënten hebben bij de laatste landelijke tevredenheidsmeting een 8.9 als rapportcijfer gegeven. Wat een mooi resultaat! Toch zitten we niet stil. We blijven ons structureel verdiepen in de wensen en ervaringen van cliënten, zodat we ons blijven verbeteren en nieuwe ideeën bedenken.

Waardering ZorgkaartNederland

Cliënten waarderen op ZorgkaartNederland Reade hoofdlocaties Overtoom met 8.3 en Dr. Jan van Breemen met een 8.2. ZorgkaartNederland is een landelijke website. Op deze website kan iedere client de ontvangen zorg een beoordeling geven.

“Na een herseninfarct goed begeleidt in het revalidatie proces. Met duidelijk stappen en doelen. En communicatie op regelmatige basis inspelend op mijn omstandigheden. Dus heel tevreden.”
Anoniem, via ZorgkaartNederland
“Ik ben zeer te spreken over Reade. Het is voor mij erg belangrijk dat er geluisterd werd naar me en samen naar de beste oplossing zochten. Wat het meeste indruk heeft gemaakt op mij? Dat er, ondanks de werkdruk op de afdeling Radiologie, alle tijd werd genomen voor mijn situatie. Als iedereen zo haar/zijn werk doet, zal dit heel veel bijdragen aan het welzijn van de cliënt.”
Anoniem, via ZorgkaartNederland
“Het Reade staat in goed contact met het OLVG ziekenhuis. Hierdoor krijg je de zorg die precies bij jou past. De zorgverleners weten waar ze het over hebben en zijn super deskundig. Ik ben zeer tevreden over Reade!”
Anoniem, via ZorgkaartNederland

Klantenservice

Telefonisch zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags. (08.00 - 17.00 uur). Of
stuur ons een e-mail. Wij streven ernaar je mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.
Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?