PDF

Behandeling met botuline toxine type A

De arts heeft een behandeling met botuline toxine type A voorgeschreven. Waarschijnlijk om spasmen van de pols en hand na een OVA, spasticiteit, te behandelen. Hoewel er geen wondermiddel bestaat, kunnen sommige behandelingen wel verlichting brengen. Ze maken de spieren minder stijf en gemakkelijker beweegbaar. Dit is zo een behandeling.

Zoals alle medicijnen kan botuline toxine type A bijwerkingen hebben. Lees daarom voordat je de behandeling begint, de bijsluiter die bij het medicijn wordt geleverd. Neem bij twijfel contact op met het medisch team.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, stel die dan gerust aan de revalidatiearts of verpleegkundige.

Reade Service & Planning

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).

Heb je acute pijn en daarom direct contact nodig?
Bel dan tussen 08.00 en 17.00 uur naar 020 - 242 10 00.

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?