Zorgpad Biologicals

Biologicals remmen het afweersysteem. Ze remmen de stoffen die de ontsteking veroorzaken. Dat voorkomt schade aan de gewrichten en zorgt ervoor dat je je beter voelt. Ze worden toegediend via een infuus of injectie. Voor een behandeling op maat, hebben we bij Reade het Zorgpad Biologicals.

Door nieuwe wetenschappelijke inzichten kan Reade het gebruik van de biological nu doelmatiger en persoonlijker maken. Niet iedereen die een biological gebruikt zal dit zijn hele leven nodig hebben. Wij willen de dosis afstemmen op wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Wanneer de ziekte rustig is, zal de dosis worden verlaagd en wanneer mogelijk zelfs worden gestopt. Zo wordt de biological op maat gebruikt en voorkomen we dat je onnodig wordt blootgesteld aan een geneesmiddel met ook de bijbehorende bijwerkingen.

Als je nu al een biological gebruikt, maar nog niet op de biopoli bent geweest, kan je door je reumatoloog doorgestuurd worden naar het biological zorgpad.

Bezoek Biopoli

Om je goed voor te bereiden op de biologicals word je eerst doorverwezen naar de biopoli. Lees hier hoe deze afspraak verloopt.

Klantenservice

Heb je een vraag over Reade? Onze klantenservice helpt je verder.
Telefonisch zijn we bereikbaar van 8 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags. (08.00 - 17.00 uur).

Tips voor de website?