Neem contact op (020) 607 16 07
Inloggen

Behandelprogramma's

Intensieve Neurorevalidatie (INR)

Expertisecentrum Neurorevalidatie Amsterdam biedt gespecialiseerde neurorevalidatie aan voor cliënten met uiteenlopende aandoeningen en beperkingen. Het behandelprogramma Intensieve Neurorevalidatie (INR) is ontwikkeld voor mensen die te maken hebben met niet-zichtbare gevolgen van hersenletsel. Lees hier meer over dit programma.


Poliklinische cognitieve revalidatie (PCR)

Expertisecentrum Neurorevalidatie Amsterdam biedt gespecialiseerde neurorevalidatie aan voor cliënten met uiteenlopende aandoeningen en beperkingen. Eén van de behandelteams biedt een groepsbehandeling aan voor volwassenen met niet-zichtbare gevolgen van hersenletsel. Dit programma staat bekend als Poliklinische Cognitieve Revalidatie programma (PCR). Lees hier meer over dit progamma.

Afasieteam

Reade beschikt over een gespecialiseerd afasieteam dat u verder kan helpen bij de gevolgen van (een mogelijke) afasie. Het team bestaat uit een logopedist/afasietherapeut, klinisch linguïst, neuropsycholoog en een revalidatiearts.
Taal en communicatie kan door een afasie op allerlei manieren veranderd zijn. 
Er wordt specifiek gekeken naar de vraag die aan het team wordt gesteld. Binnen twee weken koppelen we mondeling en schriftelijk onze bekwame uitkomsten terug. Lees hier meer over dit behandelprogamma.