Vondelgames 2018

VondelGames

Reade wil dat sporten en bewegen voor mensen met een lichamelijke handicap en/of chronische ziekte vanzelfsprekend is. Met de VondelGames brengen we Uniek sporten in de praktijk tot leven. Op deze dag zien én ervaren mensen dat er op alle niveaus tal van mogelijkheden zijn om (aangepast) te sporten en bewegen. Van recreatief sporten tot topsport.

Van 2015 tot en met 2019 organiseerden Reade en de Gemeente Amsterdam de VondelGames. Een jaarlijks terugkerend sportevenement in het Vondelpark. Met als doel meer bekendheid creëren voor de aangepaste top-, breedte- en recreatiesport in de stad Amsterdam.

Door COVID-19 gingen edities 2020 en 2021 niet door. Deze noodgedwongen ‘pauze’ maakt dat Reade opnieuw kijkt naar het concept VondelGames en de haalbaarheid daarvan.

Klantenservice

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail.
Wij streven ernaar je mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.
Telefonisch (020 - 242 10 00) zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. (08.00 - 12.00 uur).


Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Kan je echt niet naar de afspraak komen en wil je deze verzetten of annuleren? Wees bewust dat het enkele weken tot maanden duurt voor een afspraak kan worden gemaakt. Als je zonder geldige reden niet op je afspraak verschijnt of je niet op tijd afmeldt, kunnen wij kosten in rekening brengen voor de gemiste behandeling (no show tarief).

Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?