PDF

Mijn reumazorg bij Reade

Vanaf 1 maart 2023 verandert voor een aantal cliënten van locatie OLVG Oost de behandellocatie. Als dit voor jou het geval is, dan heb je hierover een bericht ontvangen.

Waarom verandert de behandellocatie?
OLVG en Reade hebben gezamenlijk besloten de zorg anders in te richten naar het principe ‘de juiste zorg op de juiste plek’. Op locatie Dr. Jan van Breemen kunnen we de zorg bieden die past bij jouw medische situatie. Op deze locatie is alle zorg en wetenschappelijk onderzoek rondom reuma op één plek samengebracht. Op deze manier kunnen wij je ook in de toekomst goede en passende zorg blijven bieden.

Wat betekent dit voor jou?

  • Vanaf 1 maart kom je voor afspraken met de reumatoloog naar de locatie Dr. Jan van Breemen.
  • Is na 1 maart al een afspraak voor je ingepland in OLVG? Dan komt deze afspraak te vervallen en plannen wij een nieuwe afspraak voor je in op locatie Dr. Jan van Breemen. Hierover ontvang je van ons bericht.
  • Het kan zijn dat je dezelfde reumatoloog houdt of dat je overgaat naar een collega reumatoloog.
  • Jouw medische dossier blijft voor jou inzichtelijk. De gegevens kun je vinden in MijnReade of in Reade MijnGezondheid app.

Route en parkeren
Misschien is Reade voor jou een nieuwe locatie. Informatie over onze locatie vind je op Reade, locatie Dr. Jan van Breemen.

Veelgestelde vragen

Nee, deze afspraak wordt opnieuw ingepland. Wij doen ons best deze afspraak zo dicht mogelijk bij jouw huidige datum en tijdstip in te plannen.

Verhuist jouw reumazorg naar OLVG? Dan hebben wij vanuit Reade geen invloed op de reumatoloog die jou behandelt.

Vindt jouw afspraak voortaan plaats in JvB? Het aantal mensen met reuma dat vanuit OLVG naar locatie JvB komt is zo groot, dat we niet kunnen garanderen dat alle cliënten bij hun eigen reumatoloog ingepland worden.

We willen er samen met OLVG voor zorgen dat we onze cliënten de meest passende zorg op de juiste plek bieden.

Op locatie Dr. Jan van Breemen kunnen we de zorg bieden die past bij jouw medische situatie. Op deze locatie is alle zorg en wetenschappelijk onderzoek rondom reuma op één plek samengebracht. Op deze manier kunnen wij je ook in de toekomst goede en passende zorg blijven bieden.

Regionaal zijn afspraken gemaakt die in de situatie met OLVG en Reade ervoor zorgen dat enkelvoudige reumazorg, als je alleen in behandeling bent bij de reumatoloog, verleend wordt door Reade. Multidisciplinaire zorg, als je in behandeling bent bij meerdere specialismen, wordt overgedragen aan OLVG. Deze afspraken zijn o.a. bedoeld om de zorg te leveren zoals die het beste bij de medische situatie van de cliënt past.

Meer informatie over de locatie

Locatie jvb reade

Jan van Breemen

Amsterdam

Netwerk Amsterdam UMC

Amsterdam UMC, locatie AMC

Amsterdam

Toon meer locaties Toon minder locaties

Klantenservice

Telefonisch zijn we bereikbaar op maandag tot en met vrijdag. Van 8 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags. (08.00 - 17.00 uur). Of
stuur ons een e-mail. Wij streven ernaar je mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.
Al onze adressen vind je op de contactpagina.

Tips voor de website?